Όροι Διαγωνισμών Afrolex

Όροι Χρήσης Διαγωνισμών

Διαγωνισμός Φεβρουάριος 2024

Το κατάστημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΦΡΟΛΕΞ) που εδρεύει στην διεύθυνση ΑΧΑΡΝΩΝ 73, στην Αθήνα με τκ 10440 (εφεξής ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό με αφορμή τον εορτασμό του Αγ. Βαλεντίνου, με ονομασία «Κέρδισε ένα κόκκινο μαξιλάρι αξίας 50€», (εφεξής ο «Διαγωνισμός).

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΦΡΟΛΕΞ) και των συνδεδεμένων με αυτές εταιριών, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην σελίδα της ΑΦΡΟΛΕΞ στο facebook και συγκεκριμένα εδώ: https://www.facebook.com/afrolex.gr

Οι επισκέπτες της σελίδας στο Instagram, καλούνται να κάνουν Follow στην σελίδα της ΑΦΡΟΛΕΞ και να κάνουν Tag έναν φίλο.

Κάθε συμμετέχων από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία, θα λάβει μέρος στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024.

Ως διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 8η Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 έως και την 13η Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23.59 μ.μ.

Συμμετοχές που θα δηλώνονται μετά την Λήξη του Διαγωνισμού, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία ή και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέσο που δημοσιεύονται οι παρόντες Όροι Διαγωνισμού.

Θα αναδειχθούν συνολικά (3) νικητές που θα κερδίσουν από (1) ένα χειροποίητο, μεσαίου μεγέθους μαξιλάρι, σε κόκκινη απόχρωση, αξίας 50€.

Ο ανωτέρω νικητής θα αναδειχθεί μέσω ειδικής κλήρωσης που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 το απόγευμα, στα γραφεία της εταιρείας του διοργανωτή.

Στην κλήρωση θα λαμβάνουν μέρος οι Συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και όσοι έχουν υποβάλλει τη συμμετοχή τους κατά έγκυρο τρόπο σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού.

Το Δώρο είναι επιλογή του Διοργανωτή, είναι προσωπικό και αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινά αδύνατη η λήψη και καταχώρηση των στοιχείων των Συμμετεχόντων από το ηλεκτρονικό του σύστημα.

Ο νικητής θα ενημερωθεί από το διοργανωτή με προσωπικό μήνυμα στο Facebook αλλά και ως απάντηση στο σχετικό σχόλιο.  Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής/τρια δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το δώρο, τότε το δώρο μεταβιβάζεται από την διοργανώτρια εταιρία του διαγωνισμού, στον/στην επόμενο/η επιλαχόντα/ουσα.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από το κατάστημα ΑΦΡΟΛΕΞ μέχρι και 5 ημέρες από την κλήρωση και κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής για οποιονδήποτε λόγο και εφόσον το δώρο παραμείνει στην εταιρεία για περισσότερες από (5) ημέρες, το δώρο ακυρώνεται και ενημερώνεται ο αμέσως επόμενος επιλαχών της κλήρωσης.

Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο afrolex.gr.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

  • Category :
  • Type :

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.

Ιστορικό

Kατηγορίες

Καλέστε μας